Lien winterpose

Mindful Winteren

Winteren, dat vraagt wat van een mens. Het lijf dat vaker snakt naar rust (of winterslaap). De gedachten donkerder, net zoals de wereld rondom ons.

Winter nodigt uit om naar binnen te gaan. Het huis in, theetje en dekentjes in de buurt. Om te vertragen. Misschien met een kat of twee, soms eens met mensen omringd, maar evenzeer lekker alleen.

Soms wordt alleen echter eenzaam, en doet het geen deugd.

Mindful winteren – een kersverse lessenreeks – is gestut op de kracht van samen oefenen in dat alleen-zijn. Samen oefenen in het tot rust komen, dat toelaten, en ook weer in beweging komen. Voeden en verstillen. Batterijtjes opladen.

Elke woensdagavond voor de komende twee maanden begeleid ik je in mindful winteren: een combinatie van bewegen, ademen, en mediteren aan de hand van verschillende evidence-based technieken.

Ideaal als je jezelf wil ondersteunen deze winter, als je graag inzicht wil in je denken en voelen, en als je wil oefenen in luisteren naar je lijf.

Waar & Wanneer

Op woensdag 8, 15 & 22 december en 5, 12, 19 & 26 januari om 20.30u (tot 21u à 21.15u)

Via Zoom vanuit je knusse thuis – geen regen of wind te trotseren dus.

Live deelname is een plus, maar je ontvangt sowieso een link achteraf zodat je op extra momenten kan oefenen als je dat wenst.

Pay What You Can

Ik geloof dat elke persoon los van haar/zijn financiële situatie recht heeft op de tools om het leven zo draagbaar (liefst fijn, zelfs) als kan te maken.

Dat betekent dat je zelf kan beslissen hoeveel je betaalt voor Mindful winteren. Ik geef je enkele suggesties mee.

Een mooi standaardtarief voor deze sessies zou 8 euro per sessie bedragen, dus 56 euro voor de 7 sessies.
Als een lager tarief jou zou helpen om te kunnen deelnemen, dan kan je bv. 4 euro per sessie rekenen, dus 28 euro voor de 7 sessies.

Kan je wat meer betalen dan het standaardtarief? Dan kan je bv. 12 euro per sessie betalen, dus 84 euro in totaal. Op die manier help je mee om fysieke en mentale gezondheid toegankelijker te maken.

Dit zijn mijn suggesties, je bent helemaal vrij om te doen wat goed voelt voor jou.

Schrijf een bedrag naar keuze over naar BE23 7360 7191 8591 met als mededeling “Mindful winteren”. Bedankt voor jouw solidariteit!

 

Belangrijk! Vergeet niet om even te boeken via de knop onderaan. Alleen op die manier ontvang je de bevestigingsmail met de Zoomlink. Geen mail ontvangen? Check dan zeker je spam.