flowgrow

Ken je dat ene gevoel na een Pilatesles? Je staat steviger, je voelt je verbonden met je lijf, je voelt de energie stromen en je bent zo’n 5 cm gegroeid? Je voelt je onoverwinnelijk, pakt 😉

Wel, dat heb ik voor jou gecreëerd met FLOW & GROW AT HOME. Mijn eerste “Pilatespakket voor thuis”! Ik spring haast uit m’n vel van enthousiasme.

Met het FLOW & GROW pakket beland je in een Pilatesles waar en wanneer je maar wil, én je wordt deskundig begeleid door mezelf!

Net zoals in m’n live lessen geef ik variaties voor verschillende lichamen en niveaus en nodig ik je uit om naar je lijf te luisteren.

Het pakket bevat

 • Hips & Hammies – 75 minuten
  Een allround les met focus op de heupen en hamstrings (of hammies, zoals ik ze graag noem). Inclusief heerlijke stretches!

 

 • Stability for the win – 60 minuten
  Een stabilisatietraining die de diepe spieren van je torso versterkt (en veel meer).

 

 • Strong shoulders, Strong back – 30 minuten
  In deze les veel liefde voor de schouders, nek en rug! Een uitgekiende balans tussen mobiliteit en stabiliteit, tussen versterken en verzachten.

 

 • Breathe Yourself Free – 30 minuten
  Een Pilatesles gewijd aan een van de meer tricky delen van Pilates: de ademhaling! Ontdek in deze les hoe je via Pilatesademhaling indrukwekkend veel extra mobiliteit creëert.

 

 • HIIT Infused Pilates Workout – 30 minuten
  Een korte maar krachtige workout om je lijf en mind te boosten.

 

 • Reboot – 40 minuten
  Een zachtere les met yummie stretches, geweldig om de dag te starten of af te ronden, als ‘reset’ voor tussendoor of om te herstellen van een eerdere workout.

 

 • EXTRA! Een audio om in te tunen op je lijf en te oefenen in luisteren waar je nood aan hebt.

 

Opgelet: Voor FLOW & GROW is het belangrijk dat je basiskennis hebt van Pilates. Twijfel je of het pakket goed zou zijn voor jou? Stuur me een mailtje of bel me op en dan bekijken we het samen.

Praktisch

Voor het hele FLOW & GROW pakket – dat betekent meer dan 4u Pilatesmateriaal – betaal je 44 euro. Je hebt je hele leven lang toegang!
 

Stuur een mailtje naar hallo@vuurlienie.be om FLOW & GROW te bestellen en stort alvast 44 euro op BE23 7360 7191 8591 met als mededeling “Flow & Grow”.

Je ontvangt dan een mailtje van mij met de link naar het hele pakket. Je kan alle lessen downloaden, zodat je ook zonder wifi naar hartenlust kan Pilatessen.